Behandlingar och priser

Fotvård (friskvård) - 687,50 kr

Behandlingen startar med en okulär besiktning, därefter sätts fötterna i ett skummande fotbad. Naglar klipps och slipas, eventuella förhårdnader, liktornar, vårtor avlägsnas och behandlas om så önskas. Naglar och fötter filas. Fötter och underben smörjs in.

Vid nybesök får man fylla i en hälsodeklaration och vid behov kontrollerar jag ytlig- och djup känsel med monofilament och stämgaffel. 


Fotvård (medicinskt betingad) - 550 kr

För en del personer blir fotvården momsbefriad, detta kan bero på exempelvis att man har sjukdomstillstånd som gör att man dels inte kan sköta sina fötter på egen hand och/eller fotvård krävs oftare. Vid diabetes är fotvård viktigt även i förebyggande syfte då man kan få olika problem med tiden som riskerar att bli värre om man inte tar hand om sina fötter, ex nedsatt cirkulation och känsel. 

Andra tillstånd förutom diabetes som kan ge fotproblem är; reumatiska sjukdomar, muskelsjukdomar, psoriasis, cirkulationsstörningar, infektionssjukdomar/tillstånd, ortopediska deformiteter, personer med rörelsehinder, nedsatt syn m m.

Behandlingen startar med en okulär besiktning, därefter sätts fötterna i ett skummande fotbad. Naglar klipps och slipas, eventuella förhårdnader, liktornar, vårtor avlägsnas och behandlas om så önskas. Naglar och fötter filas. Fötter och underben smörjs in.

Vid nybesök får man fylla i en hälsodeklaration och vid behov kontrollerar jag ytlig- och djup känsel med monofilament och stämgaffel. 


Delbehandling   - 25 min 300 kr

- Liktorn/ar

- Nageltrång

- Vårta/or

-Hälspricka/or

- Klippning av naglar Händer/fötter

Handvård - 600 kr

Behandlingen startar med okulär besiktning och därefter får man ett skummande handbad. Naglar klipps, filas och ansas. Eventuella förhårdnader, nageltrång eller vårtor åtgärdas. Därefter avslutas behandlingen med insmörjning av händer och underarmar.


Lackning av hand- eller fotnaglar - 100-150 kr 

Som tillval (100 kr) till hand- eller fotbehandling eller som enskild behandling (150 kr). Vid enskild behandling skall naglarna vara i sådant skick att de utan problem går att lacka, ingen klippning, filning eller ansning ingår i denna behandling. Jag lackar med OPI-lack i fyra lager; 1 lager underlack, 2 lager pigmenterat lack och 1 lager överlack som avslutning för bästa resultat.


Hudanalys 15 min -150 kr

Vid en hudanalys försöker man ta reda på hur din hud mår och vad den kan behöva för att må och fungera bättre. Först tittar jag med lupplampa och känner (testar huden på olika sätt) på din hud, jag ställer en del frågor om din upplevelse av din hud och vad du har för hudvårdsrutiner i dagsläget. Därefter gör jag en avtvätt med mild rengörande produkt för att sedan titta och känna på din hud igen. Hudanalysen avslutas med fuktkräm samt råd som kan vara bra för just dig.


Hudanalys ingår även i en klassisk ansiktsbehandling för att skräddarsy behandlingen efter just dina behov.


Ansiktsbehandling 60 minuter - 725 kr

Behandlingen startar med en grundlig översyn (hudanalys) av hyn inkl rengöring. Efter rengöring peelas huden för att få bort löst sittande döda hudceller. Om portömning önskas ångas huden för att mjuka upp talget och få porerna att öppna upp sig för att kunna pressas ut utan att skada huden.
Vill man så plockas brynen efter detta.

Nu följer den mer behagliga delen i behandlingen, ansiktsmassage och mask. När masken har fått verka en stund tvättas den av och behandlingen avslutas med serum, ögonkräm och ansiktskräm.

Liten ansiktsvård 30 minuter - 425 kr

Behandlingen startar med rengöring och hudanalys om så önskas. Därefter följer peeling och en avslappnande ansiktsmassage och ansiktsmask. Behandlingen avslutas med serum, ögonkräm och ansiktskräm.

Formning av bryn (cirka 30 min) - 300 kr

Ansning av bryn (cirka 15 min) - 150 kr

Färgning av bryn - 150 kr

Färgning av fransar - 150 kr

Ansning och färgning av bryn - 300 kr

Ansning av bryn och färgning av fransar - 300 kr

Ansning av bryn samt frans- och brynfärgning - 350 kr

hÅRBORTTAGNING MED VAX

Vaxning halva ben  (inkl fötter och knän) - 350 kr

Vaxning hela ben - 550 kr

Vaxning bikinilinje - 300 kr

Vaxning halva ben och bikinilinje - 550 kr

Vaxning hela ben och bikinilinje - 650 kr

mAKEUP

Jag använster smink från bareMinerals - har jag inte det du söker hemma, beställer jag det åt dig.

Vardags-makeup - 300 kr

Fest-makeup - 500 kr

Rådgivning makeup - 400 kr
(Vid köp av produkter för minst 400 kr bjuder jag på rådgivningen)